Sastāvdaļas
- burkāni
- pupiņas
- selerijas
- ūdens
- garš-saknes
- zaļie zirnīši
- sīpoli
- ķiploki
- kartupeļi
- sviests
- krējums
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- 200 g zaļo vai dzelteno pupiņu pākšu sagriež sagriež gabaliņos, pārlej ar ūdeni un vāra pusmīkstus.
- Pieliek 1 ēdamkaroti sarīvētu seleriju vai kādu citu garšsakni, dažus jaunos burkānus, zaļos zirnīšus, ceptu sīpolu, gabaliņu ķiploka.
- Beidzot pieliek 2 sīki sagrieztus kartupeļus.
- Vāra, līdz visi dārzeņi mīksti.
- Pieliek sviestu, krējumu, sāli, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
- Pasniedz karstu vai aukstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!