Sastāvdaļas
- 500 g gurķu
- 300 g liellopu gaļas
- 2 paprikas
- 1 sīpols
- zaļumi - pētersīļi, zaļie lociņi , dilles
- 3 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 ēdamkarote etiķa esences
- sāls, pipari pēc garšas
- cukurs pēc garšas
- malts koriandrs
- sezama sēklas
- čili pipars pēc garšas
Pagatavošana
- Sagriezt liellopu gaļu plānās strēmelēs, apcept. Pievienot sāli, piparus.
- Gurķi, papriku, sīpolu, zaļos lociņus sagriezt līdzīgā garumā kā gaļu.
- Sasmalcināt pētersīļus, dilles.
- Sastāvdaļas likt kopā traukā, pievienot izspiestu ķiploku, samaltu koriandru, cukuru, sojas mērci, etiķi.
- Atstāt uz pusstundu. Pa virsu sezama sēklas.
Receptes un foto autors: Agris Pontags