1. Pankūkas ar olu pildījumu
- 4 olas
- 50 g loku
- 5-10 g diļļu
- sāls
- Olas cieti izvāra, sarīvē.
- Apcep kopā ar sakapātiem zaļumiem un pieber sāli.
2. Biezpiena pildījums pankūkām
- 500 g biezpiena
- 1 olas dzeltenums
- 2 ēdamkarotes cukura
- 50 g rozīņu
- Biezpienam pievieno olas dzeltenumu, cukuru, visu samaisa.
- Rozīnes pamērcē verdošā ūdenī, tad samaisa ar biezpiena masu.
3. Vistas gaļas pildījums pankūkām
- 1 vistas krūtiņa
- 10 g diļļu
- 2 vārītas olas
- sāls, pipari
- Vistas krūtiņu izvāra un samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Dilles sakapā.
- Olas sarīvē uz rupjās rīves.
- Visu samaisa un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4. Sēņu pildījums pankūkām
- 500 g sēņu
- 2 sīpoli
- sāls, pipari
- Sēnes apcep ar sakapātiem sīpoliem, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
5. Vārītās desas pildījums pankūkām
- 200 g vārītās desas
- 1/2 tējkarotes sinepju
- 50 ml skābā krējuma
- 100 g siera
- Vārīto desu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Pievieno sinepes, skābo krējumu, visas sastāvdaļas samaisa.
6. Aknu pildījums pankūkām
- 500 g cūkas vai liellopu aknu
- 2 sīpoli
- 1 burkāns
- sāls, pipari
- Aknas apcep ar sakapātiem sīpoliem un sagrieztu burkānu.
- Olas cieti izvāra un sarīvē uz rupjās rīves.
- Visas sastāvdaļas samaisa un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
7. Pankūkas ar malto gaļu
- 500 g maltās gaļas
- 1 sīpols
- sāls, pipari
- Malto gaļu apcep ar sakapātu sīpolu, pievieno sāli, piparus pēc garšas.
8. Pankūkas ar siera un šķiņķa pildījumu
- 300 g šķiņķa
- 150 g siera
- 2-3 vārītas olas
- sāls
- Šķiņķi sagriež salmiņos, sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves.
- Visu samaisa, pieber sāli pēc garšas.
9. Žāvētu aprikožu pildījums pankūkām
- 300 g biezpiena
- 100 g žāvētu aprikožu
- 1 ēdamkarote cukura
- Biezpienu samaisa ar sīki sakapātām žāvētām aprikozēm, pievieno cukuru un vēlreiz visu samaisa.
10. Vārītas liellopu gaļas pildījums pankūkām
- 500 g liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 20 g sviesta
- sāls
- Liellopu gaļu vāra 1,5 stundas, izvārītu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Sīpolu sagriež gabaliņos, apcep sviestā.
- Apcepto sīpolu pievieno gaļai, pieber sāli pēc garšas.
11. Iebiezinātā piena pildījums pankūkām
- 1 bundža iebiezinātā piena vai vārītā iebiezinātā piena
- Pildījumu pārlej pankūkām.
12. Laša vai foreles pildījums pankūkām
- kausētais siers
- mazsālīta laša vai foreles fileja
- zaļumi pēc vēlēšanās
- Zivs fileju sīki sagriež, samaisa ar kausēto sieru.
- Ja vēlas, pievieno sakapātus zaļumus.
13. Pankūkas ar pūdercukuru
- pūdercukurs
- Pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, lai būtu interesantāk, no papīra var izgriezt sirsniņas vai kādu citu figūru, un tad pārkaisīt pūdercukuru.
14. Pankūku pildījums ar malto gaļu un rīsiem
- 1 sīpols
- maltā gaļa
- vārīti rīsi
- sāls, pipari
- Sīpolu sakapā.
- Malto gaļu apcep augu eļļā, tik ilgi, kamēr iztvaiko viss šķidrums.
- Sīpolu pievieno maltajai gaļai, turpina cept, uz mazas uguns.
- Gatavam maltās gaļas maisījumam pievieno vārītus rīsus, pieber sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
15. Karameļu pildījums pankūkām
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1/2 ēdamkarotes ūdens
- 1/2 g vanilīna
- Cukuru ber uz pannas, pievieno vanilīnu, ūdeni, maisot, kausē cukuru, kamēr tas kļūst gaiši brūns.
- Gatavu pārlej pankūkām.
16. Pankūkas ar ābolu-riekstu pildījumu
- 2 saldskābi āboli
- 1 ēdamkarote drupinātu valriekstu
- 1-2 ēdamkarotes cukura
- šķipsniņa malta kanēļa
- Ābolus sarīvē, samaisa ar riekstiem, pievieno cukuru un kanēli, vēlreiz samaisa.
17. Siera pildījums pankūkām
- ciets, ass siers
- 2 ķiploka daiviņas
- burkāns
- skābais krējums vai majonēze
- Burkānu sarīvē uz smalkās rīves, bet sieru - uz rupjās rīves.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, samaisa ar skābo krējumu vai majonēzi.
- Ķiploku majonēzei vai skābajam krējumam pievieno sieru un burkānu, visu vēlreiz samaisa.
18. Žāvētu melno plūmju un saldā krējuma pildījums pankūkām
- 200 g žāvētu melno plūmju
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 g malta kanēļa
- 50 ml saldā krējuma
- Žāvētās melnās plūmes pārlej ar verdošu ūdeni, patur 10 minūtes un sīki sagriež.
- Pievieno cukuru, kanēli, saldo krējumu un visu kārtīgi samaisa.
19. Banānu pildījums pankūkām
- 3 banāni
- 50 ml saldā krējuma
- Banānus un saldo krējumu sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
20. Pankūkas ar melleņu pildījumu
- 200 g biezpiena
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 ēdamkarote skābā krējuma
- 200 g melleņu
- Visas sastāvdaļas sakuļ blenderī, viendabīgā masā.