Sastāvdaļas
- 1 kg vārītas liesas gaļas
- 4 vārītas olas
- 4 marinēti gurķi
- 4 redīsi
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 ēdamkarote sakapātu lociņu
- 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
- eļļa
- etiķis
- sāls
- cukurs
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Krējumu sakuļ ar majonēzi, eļļu un etiķi pēc garšas.
- Pieber šķipsniņu cukura, sāli un piparus.
- Gaļu, gurķus, olas un redīsus sagriež mazos gabaliņos.
- Gaļu un gurķus samaisa ar mērci un uz nakti ieliek ledusskapī.
- No rīta pirms pasniegšanas iemaisa olas, redīsus, lociņus un pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!