Gaļas salāti ar redīsiem un zaļumiem

Gaļas salāti ar redīsiem un zaļumiem Foto: Gaļas salāti ar redīsiem un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg vārītas liesas gaļas
  • 4 vārītas olas
  • 4 marinēti gurķi
  • 4 redīsi
  • 4 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote sakapātu lociņu
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
  • eļļa
  • etiķis
  • sāls
  • cukurs
  • malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Krējumu sakuļ ar majonēzi, eļļu un etiķi pēc garšas.
  2. Pieber šķipsniņu cukura, sāli un piparus.
  3. Gaļu, gurķus, olas un redīsus sagriež mazos gabaliņos.
  4. Gaļu un gurķus samaisa ar mērci un uz nakti ieliek ledusskapī.
  5. No rīta pirms pasniegšanas iemaisa olas, redīsus, lociņus un pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes