Sastāvdaļas
- 200-250 g mazsālīta laša
- 150 g kausētā siera
- dilles
Pankūkām:
- 2 olas
- 1 ēdamkarote cukura
- šķipsniņa sāls
- 200 ml piena
- 150 g miltu
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1-2 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Cep pankūkas - olas sakuļ ar sāli un cukuru, pielej siltu pienu.
- Pakāpeniski pievieno miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri, pielej eļļu, samaisa, lai nav kunkuļu.
- Cep sakarsētā pannā pankūkas.
- Pankūkas atdzesē, noziež ar kausēto sieru.
- Mazsālīto lasi sagriež plānās strēmelēs, liek uz noziestajām pankūkām, virsū lasim liek dilles
- Pankūkas satin blīvās ruletēs, liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm, tad sagriež gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!