Sastāvdaļas
- 300 g šampinjonu
- 100 g sīpolu
- 100 g burkānu
- 1 1/2 l ūdens
- 300 g kartupeļu
- 300 g kausētā siera
- 2 kubiņi sēņu buljona
- eļļa cepšanai
- garšvielas pēc izvēles
- dilles
Pagatavošana
- Šampinjonu sagriež šķēlēs un apcep sakarsēta eļļā.
- Atsevišķi apcep sakapātus sīpolus un sarīvētus burkānus.
- Kartupeļus sagriež kubiņos un liek vārošā ūdenī. Iedrupina buljona kubiņus un pieliek garšvielas.
- Kad kartupeļi ir pusmīksti, pievieno apceptos šampinjonus, sīpolus un burkānus un vāra, līdz zupa ir gatava.
- Zupā iemaisa kausēto sieru un uzvāra.
- Tad noņem no uguns un pārkaisa ar sasmalcinātam dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!