Sastāvdaļas
- 5 vistu muguriņas
- 1 burkāns
- 1 mazs sīpols
- 2 daiviņas ķiploka
- selerijas kāts
- 2 vidēji kartupeļi
- 3 nelieli marinēti gurķi
- puse no puslitra burciņas marinēto sēņu
- 2 lauru lapas
- pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- ūdens
Pagatavošana
- Muguriņas liekam vārošā ūdenī un pievienojam sāli.
- Kad atkal sāk vārītie, noņemam putas. Pievienojam pārējās garšvielas.
- Liekam kāt sagrieztus burkānu, sīpolu, ķiploku un seleriju.
- Vārām līdz var atdalīt gaļu no kauliem. Izņemam no buljona.
- Pievieno sagrieztus kartupeļus. Gaļu atdalām no kauliem un liekam atpakaļ zupā.
- Sēnes un gurķus sagriežam kubiciņos. Kad kartupeļi ir mīksti pievieno zupai. Kā atkal sāk vārīties tā ir gatava!
- Pasniedzam ar zaļumiem. Ja ir vēlēšanās var pievienot sinepes vai skābo krējumu.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!