Sastāvdaļas
- dilles
- eļļa
- fazāni
- garšvielas
- ķiploki
- olas
- pētersīļi
- rīvmaize
- sāls
- sīpoli
- skābais krējums
- sviests
- ūdens
Pagatavošana
Manu fazānu stāstu jau noteikti daudzi zin - tāpēc eksperimentēju uz nebēdu! Un - sanāca viena super garšīga štelle!
- Paņem četrus fazànus un izgriež visus mīkstumus. Samaļ uz rupjā sieta, piemal klāt ķiplokus un mazu sīpolu!
- Pievieno divas olas, kukurūzas miltus pāris ēdamkarotes, karoti skābā krējuma, šļuks ar ūdeni un garšvielas un sāls pēc garšas!
- Sataisa sviestu ar sāli, ķiploku, pētersīļiem un dillītēm!
- Taisām kotletes - iekšā, viducī sviestiņš, apviļājam olā un maizē, un uz pannas virsū kamēr gatavs!
Super sulīgas, super garšīgas kotletes! Pagaidām labākais, kad man sanācis no fazāna!
Receptes un foto autore: Gundega Upe