Sastāvdaļas
- 2 glāzes piena
- 8 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 300 g kausēto sieriņu
- 90 g majonēzes
- svaigas dilles
- 300 g šķiņķa
- 4 olas
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Bļodā iesit olas, pievieno miltus, sāli, pielej pienu, sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
- Pannu ieziež ar saulespuķu eļļu, sakarsē, cep, ne pārāk plānas pankūkas.
- Dilles sakapā.
- Gatavu pankūku noziež ar majonēzi, uzkaisa dilles, liek siera šķēlīti.
- Uz siera liek sagrieztu šķiņķi, satin ruleti.
- Šādi rīkojas ar visām pārējām pankūkām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!