Sautējums ar jūras veltēm
Sautējumu receptes
buljons
burkāni
cukini
garneles
kartupelis
ķiploka daiviņa
konservētas pupiņas
malti melnie pipari
mencas fileja
olīveļļa
pētersīļu zaļumi
selerijas kāti
sīpols
timiāns
tomāti
ūdens
Foto: Sautējums ar jūras veltēm
Sastāvdaļas
- 300 g garneļu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 burkāni
- 2 selerijas kāti
- 1 liels sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 3 tomāti
- 2 glāzes ūdens
- 1 ēdamkarote buljona
- 1 kartupelis
- 1 mencas fileja
- 1 kārbiņa konservētu pupiņu
- 1 neliels cukini
- 1 tējkarote timiāna
- malti melnie pipari
- pētersīļi zaļumi
Pagatavošana
- Burkānus un selerijas kātus sagriež ripiņās, tomātus - daiviņas, kartupeļus - stienīšos.
- Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
- Dziļā pannā, bieži maisot, apcep burkānus, selerijas, sīpolus un ķiplokus.
- Pievieno tomātu, ūdeni, buljonu un kartupeļus.
- Uzvāra, samazina siltumu.°
- Uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns 20 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
- Pievieno garneles, zivi, pupiņas, cukini, timiānu un piparus.
- Vēlreiz uzvāra, samazina uguni.
- Sautē uz lēnas uguns 10 - 15 minūtes.
- Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļiem.
... reizes
Šodien skatītākās receptes