Sautējums ar jūras veltēm

Sautējums ar jūras veltēm Foto: Sautējums ar jūras veltēm

Sastāvdaļas

  • 300 g garneļu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 burkāni
  • 2 selerijas kāti
  • 1 liels sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3 tomāti
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 ēdamkarote buljona
  • 1 kartupelis
  • 1 mencas fileja
  • 1 kārbiņa konservētu pupiņu
  • 1 neliels cukini
  • 1 tējkarote timiāna
  • malti melnie pipari
  • pētersīļi zaļumi

Pagatavošana

  1. Burkānus un selerijas kātus sagriež ripiņās, tomātus - daiviņas, kartupeļus - stienīšos.
  2. Ķiploku izspiež caur ķiploku spiedni.
  3. Dziļā pannā, bieži maisot, apcep burkānus, selerijas, sīpolus un ķiplokus.
  4. Pievieno tomātu, ūdeni, buljonu un kartupeļus.
  5. Uzvāra, samazina siltumu.°
  6. Uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns 20 minūtes, laiku pa laikam apmaisot.
  7. Pievieno garneles, zivi, pupiņas, cukini, timiānu un piparus.
  8. Vēlreiz uzvāra, samazina uguni.
  9. Sautē uz lēnas uguns 10 - 15 minūtes.
  10. Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes