Cūkgaļas kotletes ar kartupeļiem un auzu pārslām

CŪKGAĻAS KOTLETES AR KARTUPEĻIEM UN AUZU PĀRSLĀM Foto: Cūkgaļas kotletes ar kartupeļiem un auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 500 grami maltas cūkgaļas
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 vidējs kartupelis
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes auzu pārslu
  • citronpipari, asie pipari, muskatrieksts un sāls pēc pašu garšas
  • eļļa cepšanai
  • rīvmaize vai milti kotlešu panēšanai

Pagatavošana

  1. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriežam, apcepam ar garšvielām un sāli eļļā.
  2. Kartupeli sarīvē uz vidējās rīves.
  3. Sajaucam auzu pārslas, kartupeli, sīpolu, krējumu un olu. ļaujam 1 stundu pastāvēt.
  4. Tad pievienojam gaļu, samīcam, veidojam kotletes.
  5. Apvārtām rīvmaizē, un cepam karstā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
  6. Pasniedzam ar piedevām vai ka pamatēdienu ar salātiem.

Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes