Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums ar saldo krējumu

Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums ar saldo krējumu Foto: Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 500 g burkānu
  • 300 g zaļo zirnīšu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 100 g skābā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 1 tējkarote cukura
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Burkānus nomizo un sagriež mazākos gabaliņos.
  2. Katlā izkausē sviestu, pievieno burkānus un apcep mīkstus/
  3. Pievieno zaļos zirnīšus, cukuru un sautē.
  4. Kad dārzeņi jau gandrīz gatavi, pielej saldo krējumu, skābo krējumu, sāli, sajauc un sautē līdz krējums sabiezē.
  5. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem un grauzdiņiem.

Lieliska piedeva pie jauniem kartupeļiem, pie grilētas gaļas vai zivs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes