Tītara gaļa ar dārzeņiem

Tītara gaļa ar dārzeņiem Foto: Tītara gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 500 g tītara gaļas
  • 700 g kartupeļu
  • 2 sīpoli
  • 2 paprikas
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1/2 tējkarotes maltas paprikas
  • 1/2 tējkarotes timiāna
  • 1/4 tējkarotes maltu melno piparu
  • 1 tējkarote sāls
  • 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu

Pagatavošana

  1. Tītara gaļu noskalo, nosusina, sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Lielā pannā sakarsē augu eļļu, pievieno sviestu.
  3. Liek pannā gaļu, cep uz vidējas uguns, kamēr parādās brūngana garoziņa, pēc garšas pieber sāli un piparus.
  4. Pannā pievieno nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus.
  5. Pēc 10 minūšu cepšanas, pievieno sagrieztus sīpolus un sagrieztu papriku. 
  6. pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  7. Turpina visu cept 10 minūtes.
  8. 5 minūtes, pirms cepšanas beigām, pievieno sakapātus ķiplokus, timiānu, sāli, maltu papriku, maltus melnos piparus.
  9. Visu samaisa, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli.
  10. Pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un noņem no uguns.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes