Sastāvdaļas
- 2 šķēles teļa gaļas filejas (katra 150 g)
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 50 g konjaka
- 1/8 l saldā krējuma
- 1/2 tējkarotes karija
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Pannā izkausē sviestu.
- Gaļu ātri noskalo aukstā ūdenī, nosusina un ātri apcep.
- Uzkaisa sāli, uzlej konjaku un aizdedzina.
- Pēc īsa brītiņa pannai uzliek vāku, lai liesmas noslāpst. Gaļu ieliek citā traukā un novieto siltumā.
- Sviesta un konjaka kaisījumam pielej saldo krējumu un karsē, kamēr mērce sabiezē.
- Pielej kariju un pārlej gaļas šķēlēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!