Sastāvdaļas
- 1 svaiga bageta
- 250 g šampinjonu
- 1 sīpols
- 1 paprika
- 50 - 100 g cietā siera
- 3-4 ēdamkarotes augu eļļas
- sāls pēc garšas
- zaļumi (dekorēšanai) - pēc garšas
Pagatavošana
- Vispirms sagatavo pildījumu. Lai to izdarītu, ar nazi sasmalciniet sīpolus, papriku un sēnes.
- Labi sakarsētā pannā augu eļļā apcep dārzeņus un sēnes. Pievieno sāli pēc garšas.
- Sarīvē sieru.
- Sagrieziet bageti nelielos, apmēram 2-2,5 cm biezos gabaliņos. Viegli iespiediet vidu uz leju (mīkstumu).
- Pēc tam, kad pildījums ir izcepies un nedaudz atdzisis, sēnes un dārzeņus liek sagatavotajā maizē un pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Gandrīz gatavo uzkodu liek uz cepešpannas un cep bagetes gabaliņus ar sēnēm, dārzeņiem un sieru līdz 200°C uzkarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
- Pēc izvēles rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!