Sastāvdaļas
- 500 g skābētu kāpostu
- 350 g cūkgaļas
- 1 liels sīpols
- augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 l gaļas buljona
- 2 lauru lapas
- 3 timiāna zariņu
- brūnais cukurs
- pipari
- sāls
Pasniegšanai:
- skābais krējums
Pagatavošana
- Gaļu sagriež nelielos gabalos, sīpolu pusriņķīšos.
- Katliņā uzkarsētā eļļā gaļu apgrozot apcep, pārkaisa ar sāli un pipariem un no katliņa izņem.
- Vieta liek sīpolus, cep zeltaini brūnus, pārkaisa ar miltiem, apcep, maisot pārlej ar buljonu, uzvāra.
- Liek iekšā apcepto gaļu, skābētos kāpostus, lauru lapas un timiāna zariņus, lēni vāra, līdz gaļa ir mīksta.
- Pēc garšas zupā iemaisa sali, piparus un cukuru.
- Pasniedzot pievieno krējumu.
Pēc patikas zupā var pievienot gabaliņos sagrieztus, atsevišķi izvārītus kartupeļus.
Patik recepte? Iesaki draugiem. Paldies.