Skābētu kāpostu zupa ar cūkgaļu

Skābētu kāpostu zupa ar cūkgaļu Foto: Skābētu kāpostu zupa ar cūkgaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g skābētu kāpostu
  • 350 g cūkgaļas
  • 1 liels sīpols
  • augu eļļas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 l gaļas buljona
  • 2 lauru lapas
  • 3 timiāna zariņu
  • brūnais cukurs
  • pipari
  • sāls

Pasniegšanai:

  • skābais krējums

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež nelielos gabalos, sīpolu pusriņķīšos.
  2. Katliņā uzkarsētā eļļā gaļu apgrozot apcep, pārkaisa ar sāli un pipariem un no katliņa izņem.
  3. Vieta liek sīpolus, cep zeltaini brūnus, pārkaisa ar miltiem, apcep, maisot pārlej ar buljonu, uzvāra.
  4. Liek iekšā apcepto gaļu, skābētos kāpostus, lauru lapas un timiāna zariņus, lēni vāra, līdz gaļa ir mīksta.
  5. Pēc garšas zupā iemaisa sali, piparus un cukuru.
  6. Pasniedzot pievieno krējumu.

Pēc patikas zupā var pievienot gabaliņos sagrieztus, atsevišķi izvārītus kartupeļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes