Sastāvdaļas
- liellopa riba
- sāls
- pipari
- timiāns
- ķiploka daiviņas
- sīpoli
- burkāni
- gaišais alus
- lauru lapas
- krustnagliņas
- kartupeļi
- mazsālīti gurķīši
- salāti no tomātiem un salātu lapām
Pagatavošana
- Liellopa ribu, kas sazāģēta pa gabaliņiem, uz pannas apcept ar sāli un lieku #instantpot katlā.
- Trīs lielus sīpolus un trīs burkānus sagriežu un apcepu uz pannas zeltaini brūnus un lieku pa virsu gaļai.
- Leju klāt divas mazās pudeles gaišo alu. Pāris lauru lapas, pāris krustnagliņas, sāls, pipari, timiāns un trīs sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
- Lieku meat/stew režīmu uz 35 minūtēm!
- Tikmēr #airfryer 200°C uz 20 minūtēm lieku gatavoties mazos kartupelīšus!
- Klāt mazsālīti gurķīši un salāti no tomātiem un salātu lapām!
Recepti piedāvā un iesaka: Gundega Upe
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!