Liellopa riba gaišajā aliņā

Liellopa riba gaišajā aliņā Foto: Liellopa riba gaišajā aliņā

Sastāvdaļas

  • liellopa riba
  • sāls
  • pipari
  • timiāns
  • ķiploka daiviņas
  • sīpoli
  • burkāni
  • gaišais alus
  • lauru lapas
  • krustnagliņas
  • kartupeļi
  • mazsālīti gurķīši
  • salāti no tomātiem un salātu lapām

Pagatavošana

  1. Liellopa ribu, kas sazāģēta pa gabaliņiem, uz pannas apcept ar sāli un lieku #instantpot katlā.
  2. Trīs lielus sīpolus un trīs burkānus sagriežu un apcepu uz pannas zeltaini brūnus un lieku pa virsu gaļai.
  3. Leju klāt divas mazās pudeles gaišo alu. Pāris lauru lapas, pāris krustnagliņas, sāls, pipari, timiāns un trīs sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
  4. Lieku meat/stew režīmu uz 35 minūtēm!
  5. Tikmēr #airfryer 200°C uz 20 minūtēm lieku gatavoties mazos kartupelīšus!
  6. Klāt mazsālīti gurķīši un salāti no tomātiem un salātu lapām!

Recepti piedāvā un iesaka: Gundega Upe

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes