Sastāvdaļas
- 1,2 kg kabaču
- 400 g maltās gaļas
- 3 vidēja lieluma sīpoli
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 7-8 nelieli tomāti
- 100 g cieta siera
- 4 olas
- 150 g skābā krējuma
- sāls, pipari, eļļa
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā un cep pannā, sakarsētā eļļā, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, tomātu pastu.
- Kabačus rupji sarīvē, uzber sāli, izspiež izdalījušos sulu.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Olas sakuļ ar skābo krējumu, pieber sāli.
- Veidni ieziež ar eļļu, liek pusi rīvēto kabaču, virsū liek maltās gaļas masu, tad atkal atlikušos kabačus.
- Virsū izkārto tomātu šķēlītes, uzlej skābā krējuma-olu masu, uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!