Kabaču sacepums ar malto gaļu un tomātiem

Kabaču sacepums ar malto gaļu un tomātiem Foto: Kabaču sacepums ar malto gaļu un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg kabaču
  • 400 g maltās gaļas
  • 3 vidēja lieluma sīpoli
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 7-8 nelieli tomāti
  • 100 g cieta siera
  • 4 olas
  • 150 g skābā krējuma
  • sāls, pipari, eļļa

Pagatavošana

  1. Sīpolus sakapā un cep pannā, sakarsētā eļļā, pievieno malto gaļu, sāli, piparus, tomātu pastu.
  2. Kabačus rupji sarīvē, uzber sāli, izspiež izdalījušos sulu.
  3. Tomātus sagriež šķēlītēs.
  4. Olas sakuļ ar skābo krējumu, pieber sāli.
  5. Veidni ieziež ar eļļu, liek pusi rīvēto kabaču, virsū liek maltās gaļas masu, tad atkal atlikušos kabačus.
  6. Virsū izkārto tomātu šķēlītes, uzlej skābā krējuma-olu masu, uzkaisa rīvētu sieru.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes