Sastāvdaļas
- 500 g cīsiņu
- 6 ēdamkarotes eļļas
- 3 glāzes piena
- 1 glāze kukurūzas putraimu
- ½ rīvēta siera
- sāls
- malti melnie pipari
- 2 olas
- kviešu milti
- rīvmaize
Pagatavošana
- Cīsiņus sagriež, uz pannas sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas un apcep gaiši brūnus.
- Pielej pienu un pieber kukurūzas putraimus, maisot silda, līdz kukurūzas putraimi kļuvuši gandrīz mīksti (apmēram 15 minūtes.
- Pieber sieru, sāli un piparus un maisa, līdz siers izkusis.
- Noņem no uguns, izklāj 2-3 cm biezā kārtā uz cepamā papīra un ļauj atdzist.
- Olas viegli sakuļ.
- Masu sagriež kvadrātiņos, katru kvadrātiņu apviļā vispirms miltos, tad apmērcē olā, tad apviļā rīvmaizē.
- Uz pannas cep no abām pusēm zeltaini brūnus.
- Pasniedz ar skābu krējumu vai mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!