Sastāvdaļas
- 150 g šampinjonu
- 1 tējkarote ķimeņu
- 2 kartupeļi
- 100 g šķiņķa
- 1/2 sīpola
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1/4 glāzes piena
- 1 tējkarote malta čili pipara
- 1/2 paprikas
- sāls, pipari pēc garšas
- 6-8 tortiljas
- 1 ķiploka daiviņa
- 2 saišķīši spinātu
- 5 olas
Pagatavošana
- Lielā pannā, uz vidējas uguns, izkausē sviestu.
- Pievieno sakapātu sīpolu un sagrieztus kartupeļus, cep, kamēr kartupeļi kļūst zeltaini-brūni.
- Pievieno sagrieztu papriku, sagrieztas sēnes, cep, kamēr kļūst mīksti.
- Tad pannā esošos dārzeņus sabīda vienā malā, atlikušajā pannas daļā cep šķiņķi.
- Kad šķiņķis apcepies, samaisa to ar dārzeņiem, pievieno garšvielas un vēlreiz samaisa.
- Pievieno spinātus un sutina minūti.
- Atsevišķā bļodā sakuļ olas ar pienu.
- Ja panna ir pietiekoši liela, vienā malā sabīda šķiņķi ar dārzeņiem un atlikušajā pannas daļā cep omleti(pievieno mazliet sviesta).
- Ja panna nav pietiekami liela, omleti cep atsevišķā pannā.
- Omleti samaisa ar šķiņķa-dārzeņu maisījumu.
- Maisījumu pilda tortiljās un pasniedz ar mērci pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!