Uzreiz ēdami konservēti gurķi

Uzreiz ēdami konservēti gurķi Foto: Uzreiz ēdami konservēti gurķi

Sastāvdaļas

  • 4 kg svaigu gurķu
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze etiķa 
  • 1 glāze augu eļļas
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes rīvēta ķiploka
  • 1-2 g maltu melno piparu
  • saišķītis diļļu

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā un katru sagriež 4 daļās, pievieno sāli, cukuru, piparus, samaisa, pielej augu eļļu un etiķi.
  2. Pievieno rīvētu ķiploku, sakapātas dilles, samaisa un atstāj uz 3-4 stundām.
  3. Traukam uzliek vāku, liek ledusskapī, patur, tad var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes