Sastāvdaļas
- 15 šķiņķa šķēlītes
- 400 g šampinjonu
- 1 liels sīpols
- 200 ml liesa saldā krējuma
- 70 ml sausa baltvīna
- 50 ml piena
- 2-3 tējkarotes miltu
- sāls
- malti melnie pipari
- augu eļļa
- dilles
Pagatavošana
- Šampinjonus noskalo, nosusina, sīki sagriež.
- Sīpolu sakapā.
- Dilles sakapā.
- Sīpolus un šampinjonus cep pannā, augu eļļā - 10-15 minūtes, pieber sāli, piparus.
- Uz šķiņķa šķēles maliņas liek 1-1,5 ēdamkarotes šampinjonu un sīpolu, satin ruleti.
- Šādi rīkojas ar visām šķiņķa šķēlītēm.
- Bļodā samaisa pienu, saldo krējumu, vīnu, miltus - viendabīgā masā.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, liek ruletes, pārlej ar saldā krējuma maisījumu, cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes.
- Pasniedz karstas, pārkaisītas ar dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!