Sautēti kartupeļi ar cīsiņiem un pupiņām

Sautēti kartupeļi ar cīsiņiem un pupiņām Foto: Sautēti kartupeļi ar cīsiņiem un pupiņām

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 300 g cīsiņu
  • 460 g konservētu pupiņu tomātu mērcē
  • ķiploki pēc garšas
  • 2-3 krustnagliņas
  • sāls pēc garšas
  • malti melnie pipari - pēc garšas
  • karijs pēc garšas
  • 45 ml augu eļļas (3 ēdamkarotes)
  • 15 g svaigu diļļu

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, noskalo un sagriež mazās šķēlēs.
  2. Pannā, kas iepriekš uzkarsēta ar augu eļļu, apcep kartupeļus apmēram 7 minūtes, līdz tie kļūst brūni.
  3. Cīsiņu sagrieziet plānās šķēlēs.
  4. Kartupeļiem pievieno cīsiņus
  5. Visu kopā apcep vēl 3-4 minūtes. Pēc tam pannā ielej 100 ml ūdens, pārklāj ar vāku.
  6. Visu vāra uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes, līdz kartupeļi ir gatavi.
  7. Tad pievieno pupiņas kopā ar tomātu mērci.
  8. Ķiplokus nomizo, sasmalcina ar nazi un pievieno.
  9. Pievienojiet tur kariju un maltus melnos piparus.
  10. Vāram visu bez vāka vēl 5-7 minūtes.
  11. 1-2 minūtes pirms vārīšanas beigām nogaršojiet un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli.
  12. Sasmalciniet dilles un pievienojiet kartupeļiem.
  13. Visu samaisa un izslēdz uguni. Kartupeļi, sautēti ar desiņām un pupiņām, ir gatavi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes