Salāti „Vīriešu kaprīze”

Salāti „Vīriešu kaprīze” Foto: Salāti „Vīriešu kaprīze”

Sastāvdaļas

  • 2-3 kartupeļi
  • 100-120 g šķiņķa
  • 2 cieti vārītas olas
  • 1 sīpols
  • 40 g cieta siera
  • dilles, pētersīļi
  • marinēti šampinjoni
  • ūdens, etiķis
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Kartupeļus vāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, sarīvē.
  2. Sīpolu sagriež ceturtdaļgredzenos, marinē etiķa un ūdens maisījumā, tad noskalo tekošā ūdenī.
  3. Traukā liek kartupeļus, uzklāj majonēzi, virsū liek gabaliņos sagrieztu šķiņķi.
  4. Uzklāj šķiņķim majonēzi, liek marinētus sīpolus.
  5. Olas un sieru atsevišķi sarīvē.
  6. Virsū sīpoliem liek olu kārtu, uzklāj majonēzi, uzkaisa rīvētu sieru.
  7. Salātus rotā ar zaļumiem un marinētiem šampinjoniem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes