Sastāvdaļas
- 2-3 kartupeļi
- 100-120 g šķiņķa
- 2 cieti vārītas olas
- 1 sīpols
- 40 g cieta siera
- dilles, pētersīļi
- marinēti šampinjoni
- ūdens, etiķis
- majonēze
Pagatavošana
- Kartupeļus vāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, sarīvē.
- Sīpolu sagriež ceturtdaļgredzenos, marinē etiķa un ūdens maisījumā, tad noskalo tekošā ūdenī.
- Traukā liek kartupeļus, uzklāj majonēzi, virsū liek gabaliņos sagrieztu šķiņķi.
- Uzklāj šķiņķim majonēzi, liek marinētus sīpolus.
- Olas un sieru atsevišķi sarīvē.
- Virsū sīpoliem liek olu kārtu, uzklāj majonēzi, uzkaisa rīvētu sieru.
- Salātus rotā ar zaļumiem un marinētiem šampinjoniem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!