Pica ar siera maliņām

Pica ar siera maliņām Foto: Pica ar siera maliņām

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sausā rauga
  • 1,5 tējkarotes sāls
  • 1,5 tējkarotes cukura
  • 3-4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 300 ml ūdens

Pildījumam:

  • rīvēts Mocarellas siers
  • tomātu pasta
  • rīvēts Parmas siers
  • gabaliņos sagriezts šķiņķis
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 2 marinēti vai skābēti gurķi
  • 1 sarkanais sīpols
  • olīvas

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - izsijātos miltos iemaisa raugu, sāli, cukuru un eļļu.
  2. Pakāpeniski pievieno siltu ūdeni, maisa 5-10 minūtes.
  3. Mīklai jābūt elastīgai, pietiekoši biezai.
  4. Mīklu ietin pārtikas plēvē, atstāj uz 2 stundām, siltā vietā.
  5. Mīklu samīca, sadala 2-3 daļās, plāni izrullē, liek uz plāts, kas apklāta ar cepamo papīru.
  6. Mīklas maliņas pārkaisa ar rīvētu Mocarellas sieru un pārloka virzienā uz centru.
  7. Mīklas virsmu noklāj ar tomātu pastu.
  8. Uzkaisa mazliet Parmas sieru un izkārto sagrieztus šķiņķa gabaliņus.
  9. Cep 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 15-20 minūtes.
  10. Uz karstas, tikko izņemtas no krāsns picas, izkārto sagrieztus tomātus, papriku, gurķus, sarkano sīpolu, olīvas.
  11. Pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes