Sastāvdaļas
- 100 g desas vai caurauguša speķa
- 2 sīpoli
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes piena
- 1 šķipsniņa sāls
- malti melnie pipari
- 2 tomāti
- sīpolloki
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Desu vai speķi sagriež gabaliņos un apcep.
- Pievieno sasmalcinātus sīpolus un cep, līdz tie kļūst zeltaini dzelteni.
- Olas sakuļ ar pienu, sāli un pipariem.
- Pusi kulteņa uzlej desai vai speķim un sīpoliem, uzliek tomātu šķēles un pārlej ar atlikušo kulteni.
- Kad olas sarecējušas, omleti apgriež.
- Pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem un pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!