Brieža gaļas sautējums

Brieža gaļas sautējums Foto: Brieža gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • 700 g brieža gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 selerijas kāts
  • 1 ķiploks
  • 2 tomāti
  • 1 saldā paprika
  • 150 ml sausā sarkanvīna
  • žāvētas aprikozes
  • melnās plūmes
  • ābols
  • garšvielas - kadiķogas, melnie un smaržīgie pipari, malti melnie pipari, čilli pāksts, lauru lapas, rozmarīns, raudene

Pagatavošana

  1. Brieža gaļu sagriež gabaliņos un apcep sviestā.
  2. Pielej vīnu un uzvāra, lai alkohols izgaro.
  3. Atsevišķi apcep sīpolu. Tomātus nomizo, visus dārzeņus sagriež.
  4. Visu liek multikatlā. Režīmā "Sautējums" 2 stundas, bet var sautēt arī parastā katlā.
  5. Pasniedzu ar kartupeļu biezeni, salātiem un gurķīti.

Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes