Sastāvdaļas
- lasis
- sparģeļi
- burkāni
- pipari
- Risling vīns Blue Nun
- tomāti
- sāls
Pagatavošana
- Pasniegts ar tvaicētiem sparģeļiem un tomātiem.
- Klāt protams Rislinga vīns Blue Nun, kurš ar savu augļa un ziedu buķeti papildina zivs garšu.
- Kam man pilsētas restorāns, ja mājās ir savs.
- Laša fileja. Uzber tikai sāli un piparus. Cep sakarsētā krāsnī apmēram 7 minūtes kopā ar maziem kokteiļa tomātiem (Atkarīgs no filejas lieluma).
- Sparģeļus un burkānus noblanšēju 4 minūtes, tad iemet bļodā ar ledaini aukstu ūdeni. Notecina un uz pannu apcep ķiploku sviestā.
- Ātri, veselīgi, garšīgi.
Receptes un foto autore: Vlada Vladlena