Krāsnī cepts lasis ķiploku sviestā

Krāsnī cepts lasis  ķiploku sviestā Foto: Krāsnī cepts lasis ķiploku sviestā

Sastāvdaļas

  • lasis
  • sparģeļi
  • burkāni
  • pipari
  • Risling vīns Blue Nun
  • tomāti
  • sāls

Pagatavošana

  1. Pasniegts ar tvaicētiem sparģeļiem un tomātiem.
  2. Klāt protams Rislinga vīns Blue Nun, kurš ar savu augļa un ziedu buķeti papildina zivs garšu.
  3. Kam man pilsētas restorāns, ja mājās ir savs.
  4. Laša fileja. Uzber tikai sāli un piparus. Cep sakarsētā krāsnī apmēram 7 minūtes kopā ar maziem kokteiļa tomātiem (Atkarīgs no filejas lieluma).
  5. Sparģeļus un burkānus noblanšēju 4 minūtes, tad iemet bļodā ar ledaini aukstu ūdeni. Notecina un uz pannu apcep ķiploku sviestā.
  6. Ātri, veselīgi, garšīgi.

Receptes un foto autore: Vlada Vladlena

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes