Kāpostu tīteņi „kažokā”

Kāpostu tīteņi „kažokā” Foto: Kāpostu tīteņi „kažokā”

Sastāvdaļas

  • kāposts
  • maltā gaļa
  • rīsi
  • sīpols
  • 2 burkāni
  • 1 ābols
  • 100 g siera
  • 2 tomāti
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • pipari
  • majonēze

Pagatavošana

  1. Kāpostu patur mikroviļņu krāsnī uz 5-15 minūtēm, tad noņem lapas.
  2. Malto gaļu samaisa ar pusgataviem rīsiem, apceptu sīpolu, rīvētiem burkāniem, ābolu.
  3. Gatavo "kažoku" - samaisa rīvētu sieru ar sagrieztiem tomātiem, sakapātām dillēm, pētersīļiem, ķiplokiem, pieber sāli, piparus.
  4. Pievieno majonēzi un samaisa.
  5. Gaļas pildījumu cieši ietin kāposta lapās, liek ietaukotā veidnē.
  6. Katru tīteni noklāj ar "kažoku", liek sakarsētā krāsnī cepties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes