Sastāvdaļas
- 4 jēra gaļas filejas šķēles
- 2 ēdamkarotes eļļas
- 2 tomāti
- 2 tējkarotes sarīvēta Parmas siera
- sāls
- majorāns
- ķiploku pulveris
Pagatavošana
- Filejas šķēles noskalo aukstā ūdenī, apslauka, nogriež lieko treknumu.
- Grilla režģī un filejas pārziež ar eļļu.
- Gaļas šķēles liek iepriekš sakarsēta grillā un katru šķēles pusi cep 4 minūtes.
- Tomātus noskalo, virspusē krusteniski iegriež, pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru un arī karsē reizē ar gaļu.
- Gatavas jēra gaļas filejas pārkaisa ar sāli, majorānu un ķiploku pulveri.
Pasniedz ar zaļajām pākšu pupiņām, saldo papriku un kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!