Jēra gaļas fileja

Jēra gaļas fileja Foto: Jēra gaļas fileja

Sastāvdaļas

  • 4 jēra gaļas filejas šķēles
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 2 tomāti
  • 2 tējkarotes sarīvēta Parmas siera
  • sāls
  • majorāns
  • ķiploku pulveris

Pagatavošana

  1. Filejas šķēles noskalo aukstā ūdenī, apslauka, nogriež lieko treknumu.
  2. Grilla režģī un filejas pārziež ar eļļu.
  3. Gaļas šķēles liek iepriekš sakarsēta grillā un katru šķēles pusi cep 4 minūtes.
  4. Tomātus noskalo, virspusē krusteniski iegriež, pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru un arī karsē reizē ar gaļu.
  5. Gatavas jēra gaļas filejas pārkaisa ar sāli, majorānu un ķiploku pulveri.
 
Pasniedz ar zaļajām pākšu pupiņām, saldo papriku un kartupeļu biezeni.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes