Garneles maigā baltā vermuta mērcē ar pētersīļiem

Garneles maigā baltā vermuta mērcē ar pētersīļiem

Sastāvdaļas

  • 300 g attīrītu garneļu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 tējkarote sakapātu ķiploku
  • 2 tējkarotes svaigi spiestas citrona sulas
  • 2 ēdamkarotes sausa baltā vermuta
  • pus tējkarotes norīvētas citrona miziņas
  • 1 tējkarote sakapātu pētersīļu
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Garneles liek sausā, sakarsēta pannā un uz vidējas uguns cep 2-3 minūtes.
  2. Pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno sviestu un maisot turpina cept 1 minūti.
  3. Pārkaisa ar ķiplokiem, cep vel 1 minūti, tad pārliek bļodā.
  4. Pannā, kura cepās garneles, ielej citrona sulu, vermutu un pakarsē 30 sekundes.
  5. Pievieno citrona miziņu, garneles, visu samaisa un pārkaisa ar pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes