Sastāvdaļas
- 300 g attīrītu garneļu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 tējkarote sakapātu ķiploku
- 2 tējkarotes svaigi spiestas citrona sulas
- 2 ēdamkarotes sausa baltā vermuta
- pus tējkarotes norīvētas citrona miziņas
- 1 tējkarote sakapātu pētersīļu
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Garneles liek sausā, sakarsēta pannā un uz vidējas uguns cep 2-3 minūtes.
- Pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno sviestu un maisot turpina cept 1 minūti.
- Pārkaisa ar ķiplokiem, cep vel 1 minūti, tad pārliek bļodā.
- Pannā, kura cepās garneles, ielej citrona sulu, vermutu un pakarsē 30 sekundes.
- Pievieno citrona miziņu, garneles, visu samaisa un pārkaisa ar pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem, sev tuviem cilvekiem.
Paldies!