Baraviku sautējums

Baraviku sautējums Foto: Baraviku sautējums

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 2 burkāni
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/4 tējkarotes smalko melno piparu
  • 1/2 buljona kubiņa
  • 150 g ūdens
  • 500 g baraviku
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • melnie pipari
  • 1 saišķītis pētersīļu

Pagatavošana

  1. Notīra kartupeļus un burkānus. 
  2. Sagriež vidēji lielos gabalos. 
  3. Pannā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus. 
  4. Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa dārzeņiem. 
  5. Pielej ūdeni. 
  6. Sautē apmēram 10 minūtes. 
  7. Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un tas maina krāsu. 
  8. Pievieno sāli un piparus. 
  9. Baravikas sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. 
  10. Pasniedz ar graudu maizi, sviestu un sieru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes