Ar desu pildīti kartupeļi

Ar desu pildīti kartupeļi Foto: Ar desu pildīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • 125 g desas
  • 50 g sviesta
  • sāls
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 100 g skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, nomazgā, vienu galu nogriež tā, lai kartupeļi "stāvētu".
  2. Kartupeļus uzmanīgi izdobj un piepilda ar desas masu.
  3. Katliņa izkausē sviestu, saliek kartupeļus un apbrūnina. Laiku pa laikam pārlej ar sviestu.
  4. Katliņam uzliek vāku un ievieto iepriekš līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 20 minūtes.
  5. Kartupeļus izņem no katliņa, saliek uz silta šķīvja un pārkaisa ar sāli.
  6. Katliņā palikušajam šķidrumam pieliek tomātu pastu, krējumu un uzvāra.
  7. Pirms pasniegšanas kartupeļus pārlej ar mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes