Sastāvdaļas
- 350 g paštaisītas vai pirktas kārtainās mīklas
- 5-6 šķēles liesas žāvētas cūkgaļas
- 5-6 olas
- svaigi malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C.
- Žāvēto cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos un cep 3-5 minūtes.
- Divas trešdaļas mīklas izveltnē un ieklāj keramikas veidnē (ø 25 cm).
- Liek virsū pusi no cūkgaļas daudzuma un nesakultas olas. Dzeltenumus lai tie nedaudz iztecētu.
- Pārklāj ar atlikušo mīklu.
- Cep 30-40 minūtes, līdz mīkla ir zeltaini brūna.
- Pasniedz karstu vai atdzesētu līdz istabas temperatūrai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!