Sastāvdaļas
- 1 vista
- malti melnie pipari
- 2 ēdamkarotes auksti spiestas augu eļļas
- 1 sīpols
- 1 tase baltvīna
- 300 g saldētu dārzeņu maisījuma
- 150 g svaigu šampinjonu
- sāls
- 2 tomāti
- 1 ēdamkarote sviesta
- vārīti rīsi
Pagatavošana
- Vistiņu sagriež gabalos, noskalo auksta ūdenī, nosusina un ierīvē ar pipariem.
- Vistas gabalus kopa ar sagrieztu sīpolu apcep eļļā.
- Pielej vīnu, pieliek dārzeņu maisījumu un šampinjonus.
- Traukam uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 35 - 40 minūtes.
- Kad vista mīksta, pieliek sāli un piparus.
- Kārto uz šķīvja un rotā ar eļļā viegli apceptām tomātu šķēlītēm.
- Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!