Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 1 kārbiņa konservētu balto pupiņu
- 1 kārbiņa konservētu sarkano pupiņu
- 2 tomāti
- 2 selerijas kāti
- 2 burkāni
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 glāze ūdens
- 1,2 glāzes sausā sarkanvīna
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1 ēdamkarote cukura
- 1 1,2 tējkarote Vidusjūras garšvielu maisījuma
Pagatavošana
- Vistas filejas nomazgā, nosusina un sagriež strēmelēs.
- Tomātus sagriež kubiņos, burkānus un seleriju - ripiņās.
- Ķiploku rupji sakapā.
- Sautējumā katliņā kārtam liek vistu, pupiņas, tomātus, seleriju, burkānus un ķiplokus, rūpīgi samaisa un sautē uz lēnas uguns.
- Sajauc pārējās sastāvdaļas, pārlej vistai un dārzeņiem, samaisa.
- Pārsedz ar vāku un sautē uz lēnas uguns apmēram stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!