Vistas sautējums ar dārzeņiem un pupiņām

Vistas sautējums ar dārzeņiem un pupiņām Foto: Vistas sautējums ar dārzeņiem un pupiņām

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 1 kārbiņa konservētu balto pupiņu
  • 1 kārbiņa konservētu sarkano pupiņu
  • 2 tomāti
  • 2 selerijas kāti
  • 2 burkāni
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 glāze ūdens
  • 1,2 glāzes sausā sarkanvīna
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 1,2 tējkarote Vidusjūras garšvielu maisījuma

Pagatavošana

  1. Vistas filejas nomazgā, nosusina un sagriež strēmelēs.
  2. Tomātus sagriež kubiņos, burkānus un seleriju - ripiņās.
  3. Ķiploku rupji sakapā.
  4. Sautējumā katliņā kārtam liek vistu, pupiņas, tomātus, seleriju, burkānus un ķiplokus, rūpīgi samaisa un sautē uz lēnas uguns.
  5. Sajauc pārējās sastāvdaļas, pārlej vistai un dārzeņiem, samaisa.
  6. Pārsedz ar vāku un sautē uz lēnas uguns apmēram stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes