Vistas gaļa krējuma mērcē ar ķimenēm un zaļumiem

Vistas gaļa krējuma mērcē ar ķimenēm un zaļumiem Foto: Vistas gaļa krējuma mērcē ar ķimenēm un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas gaļas
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 vidējs burkāns
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 150 ml ūdens
  • 6 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 tējkarotes maltās ķimenes
  • sāls, pipari pēc garšas
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež, burkānu sarīvē un liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar eļļu līdz gatavībai.
  2. Pa to laiku sagriež vistu nelielos gabaliņos. Pievieno miltus un apmaisa.
  3. Kad sīpoli un burkāni ir gatavi, pievieno apviļātu miltos vistas gaļu un turpina cept.
  4. Cep apmēram 3-4 minūtes ik palaikam apmaisot.
  5. Pēc tam pievieno ūdeni, krējumu, sāli, piparus pēc garšas un maltās ķimenes.
  6. Visu labi apmaisa, uzliek vāku un turpina sautēt, ik palaikam apmaisot, kādas 20 minūtes.
  7. Beigās pievieno zaļumus pēc garšas un patikas (zaļumu nemēdz būt, nekad par daudz).

Receptes un foto autore: Aina Pitrāne

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes