Sastāvdaļas
- 300 g vistas gaļas
- 1 vidējs sīpols
- 1 vidējs burkāns
- 1 ēdamkarote miltu
- 150 ml ūdens
- 6 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 tējkarotes maltās ķimenes
- sāls, pipari pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež, burkānu sarīvē un liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar eļļu līdz gatavībai.
- Pa to laiku sagriež vistu nelielos gabaliņos. Pievieno miltus un apmaisa.
- Kad sīpoli un burkāni ir gatavi, pievieno apviļātu miltos vistas gaļu un turpina cept.
- Cep apmēram 3-4 minūtes ik palaikam apmaisot.
- Pēc tam pievieno ūdeni, krējumu, sāli, piparus pēc garšas un maltās ķimenes.
- Visu labi apmaisa, uzliek vāku un turpina sautēt, ik palaikam apmaisot, kādas 20 minūtes.
- Beigās pievieno zaļumus pēc garšas un patikas (zaļumu nemēdz būt, nekad par daudz).
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Patika recepte?
Iesaki draugiem un saviem tuvajiem! Paldies!