Sastāvdaļas
Omletēm:
- 6 olas
- 3 ēdamkarotes piena vai saldā krējuma
- 3 tējkarotes miltu
- 3 tējkarotes rīvēta cieta siera
- 100 g zaļumu (spinātu, pētersīļu, diļļu)
- 3 ēdamkarotes tomātu mērces
Krēmam:
- 1 sarkanā paprika
- 200 g liesa siera
- 2-3 ēdamkarotes majonēzes
- sāls
Dzeltenajai omletei:
- 2 olas
- 1 ēdamkarote saldā krējuma
- 1 tējkarote miltu
- 1 tējkarote rīvēta siera
- sāls
Sarkanajai omletei:
- visas tās pašas sastāvdaļas, kas dzeltenajai, tikai pievieno šķipsniņu maltas paprikas un 3 ēdamkarotes kečupa
Zaļajai omletei:
- visas tās pašas omlešu sastāvdaļas, kas minētas iepriekš, tikai pievieno pētersīļus un mazliet diļļu.
- mazsālīts lasis
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - papriku sagriež sīkos gabaliņos, aplej ar verdošu ūdeni, ūdeni nospiež, samaisa ar rīvētu sieru, pievieno majonēzi.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Omlešu sastāvdaļas sakuļ, uzliekot pannai vāku, izcep.
- Sarkanajai omletei liek virsū pusi krēma, tad liek virsū zaļo omleti, tai virsū liek atlikušo krēmu, virsū liek dzelteno omleti.
- Gatavu torti sadala porciju gabalos, rotā ar laša gabaliņiem, ķirštomātiem, zaļumiem, majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!