Truša gaļas salāti

Truša gaļas salāti Foto: Truša gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g ceptas truša gaļas
  • 200 g konservētu kabaču
  • 1/2 glāzes konservētu zaļo zirnīšu
  • 100 g marinētu kāļu
  • 4 cieti vārītas olas
  • tomāti

Mērcei:

  • 1/2 glāzes krējuma
  • 1/2 glāzes majonēzes
  • 50 g sasmalcinātu diļļu un pētersīļu zaļumu
  • sāls
  • cukurs

Pagatavošana

  1. Truša gaļu, kabačus un kāļus sagriež gabaliņos.
  2. Olas sagriež ceturkšņos. 
  3. Sagatavotajā mērcē iecilā gaļu, kabačus, kāļus un zaļos zirnīšus.
  4. Stikla traukā vispirms liek olu ceturkšņus, uz tiem liek salātus, rotā ar olu ceturkšņiem un zaļumiem.
  5. Stikla traukā vispirms liek olas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes