Sastāvdaļas
- 1 tase skābētu kāpostu
- 1 neliels sīpols
- 125 g Frankfurtes desiņu
- 2 olas
- 1 tase vārītu rīsu
- 3 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
- sāls
- malti melnie pipari
- 2 ēdamkarotes miltu
- 4 ēdamkarotes rīvmaizes
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kāpostus kopa ar sīpolu un Frankfurtes desiņām samaļ.
- Iegūtajai masai pievieno vienu sakultu olu, vārītus rīsus, sarīvētu sieru, garšvielas un samīca.
- Izveido kroketes, apviļā miltos, apmērcē olā un panē rīvmaizē.
- Katliņā uzkarsē tik daudz eļļas, lai kroketes cepot varētu brīvi peldēt. Cep apmēram 3 minūtes.
Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!