Rīsu kroketes

Rīsu kroketes Foto: Rīsu kroketes

Sastāvdaļas

  • 1 tase skābētu kāpostu
  • 1 neliels sīpols
  • 125 g Frankfurtes desiņu
  • 2 olas
  • 1 tase vārītu rīsu
  • 3 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 4 ēdamkarotes rīvmaizes
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kāpostus kopa ar sīpolu un Frankfurtes desiņām samaļ.
  2. Iegūtajai masai pievieno vienu sakultu olu, vārītus rīsus, sarīvētu sieru, garšvielas un samīca.
  3. Izveido kroketes, apviļā miltos, apmērcē olā un panē rīvmaizē.
  4. Katliņā uzkarsē tik daudz eļļas, lai kroketes cepot varētu brīvi peldēt. Cep apmēram 3 minūtes.

Patīk receptes? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes