Odžahuri – cūkgaļas sautējums gruzīnu gaumē

Odžahuri – cūkgaļas sautējums gruzīnu gaumē Foto: Odžahuri – cūkgaļas sautējums gruzīnu gaumē

Sastāvdaļas

  • 250 g cūkgaļas
  • 50 g kartupeļu
  • 3 g sīpolu
  • ķiploki
  • 90 g augu eļļas
  • tomāti
  • dilles, baziliks

Pagatavošana

  1. Ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs un tad sagriež salmiņos.
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež palielos gabalos.
  3. Zaļumus sīki sakapā.
  4. Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
  5. Sakarsētā pannā, augu eļļā, cep cūkgaļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  6. Sīpolus sagriež pusgredzenos, pievieno cūkgaļai.
  7. Pievieno cūkgaļai eļļā fritētus kartupeļus, uzber sāli, samaisa.
  8. Pievieno ķiplokus, garšvielas, mazliet zaļumus.
  9. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus tomātus, samaisa, mazliet pasautē.
  10. Pasniedz pārkaisītu ar atlikušajiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes