Mērce ar cieto sieru

Mērce ar cieto sieru Foto: Mērce ar cieto sieru

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 5 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
  • 50 g Parmas siers
  • 2–3 anšovi
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2–3 tējkarotes sarkanvīna vai baltvīna etiķa
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sieru smalki sarīvē.
  2. Ķiplokus sasmalcina kopā ar anšoviem.
  3. Skābo krējumu samaisa ar jogurtu un sieru, pievieno ķiploku-anšovu masu.
  4. Pēc garšas pievieno etiķi un piparus.
  5. Sāli izmantojiet uzmanīgi, jo mērce tāpat ir sāļa no siera un anšoviem.
  6. Šo mērci izmanto makaronu salātiem, dārzeņu un neitrālas garšas sieru salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes