Sastāvdaļas
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 5 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
- 50 g Parmas siers
- 2–3 anšovi
- 1 ķiploka daiviņa
- 2–3 tējkarotes sarkanvīna vai baltvīna etiķa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sieru smalki sarīvē.
- Ķiplokus sasmalcina kopā ar anšoviem.
- Skābo krējumu samaisa ar jogurtu un sieru, pievieno ķiploku-anšovu masu.
- Pēc garšas pievieno etiķi un piparus.
- Sāli izmantojiet uzmanīgi, jo mērce tāpat ir sāļa no siera un anšoviem.
- Šo mērci izmanto makaronu salātiem, dārzeņu un neitrālas garšas sieru salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!