Sastāvdaļas
- 600 g vistas gaļas
- 250 g sēņu
- 3-4 vidēja lieluma kartupeļu
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote miltu
- 250 ml piena
- 150 g liesa saldā krējuma
- 100 g rīvēta siera
- sāls, pipari, zaļumi pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā, liek aukstā ūdenī un turpina vārīt 6 minūtes, pēc tam, kad ūdens sāk burbuļot.
- Vistas gaļu nomazgā, nosusina.
- Sēnes sagriež, sīpolus sagriež gabaliņos.
- Sakarsētā pannā apcep vistas gaļas gabaliņus, kamēr tie kļūst brūngani, liek bļodā.
- Tajā pašā pannā apcep sīpolus, pievieno sēnes un cep, kamēr iztvaiko šķidrums.
- Pievieno miltus, kārtīgi samaisa, nepārtraukti maisot, pielej pienu un saldo krējumu, liek gaļas gabaliņus, sāli, piparus pēc garšas.
- Veidnē lej mērci, liek gaļas gabaliņus, pārkaisa ar rupji rīvētiem kartupeļiem un rīvētu sieru. Cep 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!