Sastāvdaļas
- 200 g saldētas jūras asara filejas
- 40 g speķa
- 40 g sīpolu
- kviešu milti
- 20 g 3% etiķa
- 50 g zivs buljona
- 40 g marinētu gurķu
- sāls
- cukurs
- pipari
- sinepes
Pagatavošana
- Jūras asaru fileju sagriež gabalos, apsāla, pārlej ar etiķi un marinēt 1 stundu.
- Sīki sagrieztu speķi apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem un miltiem gaiši brūnu, uzlej karstu zivs buljonu, uzvāra, pieliek filej un neslēgta traukā sautē 15 minūtes.
- Šķidrumam pievieno etiķi, sāļi, cukuru, piparus, gabaliņos sagrieztus gurķus, sinepes.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!