Kēksi" MARGARITA"

Kēksi" MARGARITA" Foto: Kēksi" MARGARITA"

Sastāvdaļas

  • 60 g rozīņu
  • 2 ēdamkarotes tekilas
  • 2 ēdamkarotes svaigi spiestas laima sulas
  • 250 g kviešu miltu
  • 90 g cukura
  • 1 tējkarote dzeramās sodas
  • 2 sakultas olas
  • 250 ml paniņu
  • 1 ēdamkarote rīvētas citrona miziņas
  • 1 ēdamkarote rīvētas laima miziņas
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. 30 minūtes mērcē rozīnes tekilā un laima sulā.
  3. Lielā bļodā iesijā miltu, cukuru un dzeramo sodu.
  4. Vidū izveido iedobi un ielej tur olas un paniņas.
  5. Pievieno citrona un laima miziņas un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
  6. Ar karoti mīklu liek ietaukotās kēksa veidnēs un uzkaisa mazliet sāls.
  7. Cep 20 minūtes, līdz kēksi kļūst zeltaini brūni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes