Jēra fileja ar sarkanvīna mērci, kartupeļu-ķirbju biezeni un burkānu-zirnīšu sautējumu

Jēra fileja ar sarkanvīna mērci, kartupeļu-ķirbju biezeni un burkānu-zirnīšu sautējumu Foto: Jēra fileja ar sarkanvīna mērcē
  1. Filejas gabalu (veselu) apkaisa ar sāli un pipariem, apcep uz pannas no abām pusēm brūnu.
  2. Liek cepeškrāsnī kopā ar rozmarīna zariņu, zem folijas.
  3. Cep °C grādos 20 minūtes.
  4. Izslēdz karstumu cepeškrāsnī un ļauj vēl 10 minūtes atpūsties.
  5. Griež šķēlēs un pasniedz ar piedevām.

Receptes un foto autore: Iveta Rutkovska

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes