Sastāvdaļas
- cūkgaļas ribiņas
- burkāns
- vairākas jaunās bietes ar lapiņām un kātiņiem
- kartupeļi
- sīpols
- malti melnie pipari
- sāls
- zaļumi pēc izvēles
- skābais krējums
Pagatavošana
- Burkānu notīra, sīpolu nomizo. Liek katlā verdošā ūdenī kopā ar gaļu. Pieber sali un piparus pēc garšas un vāla, līdz gaļa ir mīksta.
- Bietes un kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos. Sasmalcina biešu kātus un lapiņas.
- Izņem gatavo gaļu, sīpolu un burkānu. Buljonu nokāš, tajā ieliek kartupeļus un bietes un vāra, līdz tie ir mīksti.
- Kad zupa ir gatava, pievieno gabaliņos sagrieztu vārīto gaļu un sarīvētu burkānu.
- Pasniedz ar skābo krējumu un sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!