Jauno biešu zupa

Jauno biešu zupa Foto: Jauno biešu zupa

Sastāvdaļas

  • cūkgaļas ribiņas
  • burkāns
  • vairākas jaunās bietes ar lapiņām un kātiņiem
  • kartupeļi
  • sīpols
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • zaļumi pēc izvēles
  • skābais krējums

Pagatavošana

  1. Burkānu notīra, sīpolu nomizo. Liek katlā verdošā ūdenī kopā ar gaļu. Pieber sali un piparus pēc garšas un vāla, līdz gaļa ir mīksta.
  2. Bietes un kartupeļus nomizo un sagriež gabaliņos. Sasmalcina biešu kātus un lapiņas.
  3. Izņem gatavo gaļu, sīpolu un burkānu. Buljonu nokāš, tajā ieliek kartupeļus un bietes un vāra, līdz tie ir mīksti.
  4. Kad zupa ir gatava, pievieno gabaliņos sagrieztu vārīto gaļu un sarīvētu burkānu.
  5. Pasniedz ar skābo krējumu un sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes