Chanakhi - tradicionāls gruzīnu jēra sautējums

Chanakhi - tradicionāls gruzīnu jēra sautējums Foto: Chanakhi - tradicionāls gruzīnu jēra sautējums

Sastāvdaļas

  • baklažāni
  • sāls
  • sīpoli
  • kartupeļi
  • pētersīlis
  • kinza
  • baziliks
  • čili
  • ķiploks
  • paprika
  • tomāti

Pagatavošana

  1. Baklažānu sagriež un apber ar sāli lai noņem rūgtumu!
  2. Liek čuguna katlā (pīle).
  3. Gaļu sagriež gabalos!
  4. Pa virsu sīpolus pusmēnesī sagrieztus un nedaudz saspiestus! Sasālīt!
  5. Kartupeli sagriezt daiviņās.
  6. Sagatavojam zaļumus - pētersīlis, kinza, baziliks, čili un ķiploks!
  7. Pusi zaļumus uzber virsū!
  8. Tālāk liekam noskalotu baklažānu, apsāla, papriku, pāri palikušos zaļumus un tomātus!
  9. Liekam iekšā cepeškrāsnī un stundu četrdesmit apmēram 170°C!

Recepti iesaka un piedavā: Gundega Upe

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes