Sastāvdaļas
- baklažāni
- sāls
- sīpoli
- kartupeļi
- pētersīlis
- kinza
- baziliks
- čili
- ķiploks
- paprika
- tomāti
Pagatavošana
- Baklažānu sagriež un apber ar sāli lai noņem rūgtumu!
- Liek čuguna katlā (pīle).
- Gaļu sagriež gabalos!
- Pa virsu sīpolus pusmēnesī sagrieztus un nedaudz saspiestus! Sasālīt!
- Kartupeli sagriezt daiviņās.
- Sagatavojam zaļumus - pētersīlis, kinza, baziliks, čili un ķiploks!
- Pusi zaļumus uzber virsū!
- Tālāk liekam noskalotu baklažānu, apsāla, papriku, pāri palikušos zaļumus un tomātus!
- Liekam iekšā cepeškrāsnī un stundu četrdesmit apmēram 170°C!
Recepti iesaka un piedavā: Gundega Upe