Asais dārzeņu un cūkas gaļas sautējums

Asais dārzeņu un cūkas gaļas sautējums Foto: Asais dārzeņu un cūkas gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • 1-1,5 kilogrami cūkas kaulu ar gaļu
  • 500-700 grami miltainu kartupeļu
  • 500 grami baltā kāposta
  • 1 liels sīpols
  • 1 liels burkāns
  • 1 liela sarkanā paprika
  • 4-5 daiviņas ķiploka
  • 1 sarkanais asais pipars bez sēklām
  • 2 ēdamkarotes saldās sarkanās paprikas paprikas pulvera
  • 1/2 tējkarote saberztu ķimeņu sēklu
  • 1/2 tējkarote kanēļa
  • 1/2 tējkarote maltu melno pipari
  • pētersīļu lapas
  • baziliks
  • piparmētra
  • malti kajenas pipari un sāls pēc garšas
  • eļļa vai cūku tauki cepšanai un ūdens pēc vajadzības

Pagatavošana

  1. Kaulus sakarsētās taukvielās apcep brūnus izņem ārā.
  2. Apcep sagrieztus sīpolu, burkānu, sarkano papriku ar garšaugiem, garšvielām un sāli.
  3. Liekam klāt arī smalki sagrieztu aso piparu un ķiploku. Kad tie apcepušies pievienojam atpakaļ kaulus un pielej ūdeni.
  4. Uzvārām un liekam klāt sagrieztus kāpostus.
  5. Vārām līdz gaļa ir mīksta, tad izņemam.
  6. Pievienojam kartupeļus. Gaļu atdalām no kauliem, varam likt atpakaļ sautējumā vai pasniegt atsevišķi.

Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes