Sastāvdaļas
- 600 g zivs filejas
- 3 tomāti
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes olīveļļas
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1/2 glāzes baltvīna
- 1 ķiploka daiviņa
- pētersīļu zaļumi
- malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Zivs fileju sagriež gabalos, liet ietaukota pannā, pārlej ar pusi olīveļļas, pārkaisa ar pipariem un strauji apcep no abām pusēm.
- Citā pannā olīveļļā apcep sīki sakapātu sīpolu, pievieno nomizotus, lielos gabalos sagrieztus tomātus un sasmalcinātu ķiploku.
- Uzvāra, pielej baltvīnu un sautē, līdz tomāti ir izšķīduši.
- Mērcei pievieno sāli, pārlej zivs filejai, pārkaisa ar pētersīļiem un cep cepeškrāsnī, līdz zivs gatava.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!