Zivs fileja, sautēta vīnā un olīveļļā

Zivs fileja, sautēta vīnā un olīveļļā Foto: Zivs fileja, sautēta vīnā un olīveļļā

Sastāvdaļas

  • 600 g zivs filejas
  • 3 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1/2 glāzes olīveļļas
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1/2 glāzes baltvīna
  • 1 ķiploka daiviņa
  • pētersīļu zaļumi
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos, liet ietaukota pannā, pārlej ar pusi olīveļļas, pārkaisa ar pipariem un strauji apcep no abām pusēm.
  2. Citā pannā olīveļļā apcep sīki sakapātu sīpolu, pievieno nomizotus, lielos gabalos sagrieztus tomātus un sasmalcinātu ķiploku.
  3. Uzvāra, pielej baltvīnu un sautē, līdz tomāti ir izšķīduši.
  4. Mērcei pievieno sāli, pārlej zivs filejai, pārkaisa ar pētersīļiem un cep cepeškrāsnī, līdz zivs gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes